Skal vi levere sten til dit næste projekt?

​Når der skal vælges belægning til haven eller indkørslen, er sten det oplagte valg. Det er et holdbart og slidstærkt materiale, der samtidig kan fås i rigtige mange farver og udtryk. Hos Grusbunken leverer vi sten og mange andre typer belægning til private og erhverv i Hillerød, Græsted, Frederikssund og Midtsjælland.

Her på vores hjemmeside kan du se nogle af de mange typer sten, der er at vælge mellem, men vi giver dig gerne et godt råd med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Så finder vi en løsning, der passer til din stil og dit budget.

Vælg mellem et hav af forskellige stentyper

Alt efter om du skal have lagt ny indkørsel, havegang, sti eller terrasse, så er der forskellige slags sten, der egner sig bedst til formålet. Det afhænger ofte også af, hvilket udtryk du ønsker, din have skal have. Natursten kan skabe et mere romantisk look, mens betonsten giver et mere tidløst design.

Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Marksten/piksten
  • Andre natursten
  • Granitsten
  • Betonsten​
  • Granitskærver
  • Og meget andet​

​Det er vigtigt at vide, at du ikke bare må lægge fliser og sten direkte på jorden, især ikke i indkørslen, der skal kunne bære meget vægt. Underlaget skal bestå af et passende lag stabilgrus, som du også kan få leveret fra os. Du kan også se mere om vores udvalg af grus, både som underlag eller som primær belægning.

Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du et godt tilbud på levering af sten? Så er du kommet til det rette sted. Hvis du vil høre mere om dine muligheder eller indhente et tilbud på din leverance, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten kontakte os på telefon 48 31 84 75 eller e-mail info.bjarnehansenogson@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her

Læs mere om vores arbejde her på siden eller kontakt os for at høre nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Grusbunken

Vi har mange års erfaring med ​salg af grus, sten, sand og muldjord. Vi har altid fokus på at, vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Mesterbuen 13, 3230 Græsted

​CVR: 10120969

Hvad leder du efter?

Kontakt os her

Kontortid:  08.00 - 16.00​.

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du sende en besked her: info.bjarnehansenogson@gmail.com