Fleksibel levering af grus til
​indkørslen, terrassen og haven

​Skal du have etableret stier i haven, en ny terrasse eller måske en indkørsel? Så er grus det oplagte materiale at vælge til formålet. Du kan både få lagt grus som underlag, altså såkaldt stabilgrus, men også som den primære belægning.

Hos Grusbunken tilbyder vi levering af grus til private og erhverv i Hillerød, Græsted, Frederikssund og Midtsjælland, og vi leverer med glæde grus til dit næste projekt

Hvad er fordelene ved grus som belægning?

Udover at mange synes, det er det pæneste valg, så har grus også mange fordele i indkørsler og som belægning af terrasser. For det første er det et af de billigste materialer, du kan bruge til belægning i haven. Det er dog ikke alle typer grus, der kan anvendes til samme formål. Til indkørslen anbefaler man typisk større, grovere sten, mens stenene til havestier eller terrasser er finere og skarpere, og derfor danner en tættere og mere fast belægning.

Vedligeholdelsen af belægning med grus er relativt nem, da ukrudt kan fjernes effektivt med en ukrudtsbrænder. Mange vælger at få lagt en kant af f.eks. sten langs stien, så gruset ikke flyder ud over græsplænen eller ud på vejen, hvis det ligger i en indkørsel.

Kontakt os for levering af grus

Er du interesseret i et godt tilbud på grus til dit næste haveprojekt? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på levering, når vi har hørt mere om, hvor meget grus du skal bruge.


​Kontakt os på telefon 48 31 84 75 eller e-mail info.bjarnehansenogson@gmail.com.  

Kontakt os her

Læs mere om vores arbejde her på siden eller kontakt os for at høre nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Grusbunken

Vi har mange års erfaring med ​salg af grus, sten, sand og muldjord. Vi har altid fokus på at, vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Mesterbuen 13, 3230 Græsted

​CVR: 10120969

Hvad leder du efter?

Kontakt os her

Kontortid:  08.00 - 16.00​.

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du sende en besked her: info.bjarnehansenogson@gmail.com