Levering af jord i forskellige slags fås her

Mangler du jord til et kommende projekt? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Grusbunken tilbyder vi levering af jord til kunder i og omkring Hillerød, Græsted, Frederikssund og Midtsjælland. Afhentning af jord på vores adresse i Græsted er naturligvis også muligt.

Vi tilbyder levering af jord til mange forskellige projekter. Uanset om du mangler gødning til kompost eller muldjord til blomsterbedene, så kan du få det her hos os. Vi kan varetage jord-levering i mange forskellige størrelser, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for jord.

Professionel afhentning af jord til en god pris

Du kan bestille jord til afhentning eller levering online lige her på siden. Det er både nemt og hurtigt. Uanset hvad du bestiller, så kan du være sikker på altid at modtage materialer af høj kvalitet fra os. Vi leverer altid til den aftalte tid, hvor vi desuden garanterer en sikker og stabil levering.

Hos os kan du altid få kompetent vejledning i forbindelse med bestilling af jord. Vi vejleder om alt fra mængde til jordtype – afhængigt af dine ønsker og behov.

Vi giver altid alle vores kunder en attraktiv pris på både levering og afhentning af jord.

Kontakt os og hør mere om levering af jord

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for levering samt afhentning af jord? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: 48 31 84 75. Du kan også sende en e-mail til: info.bjarnehansenogson@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer om afhentning samt levering af jord til dig. 

Kontakt os her

Læs mere om vores arbejde her på siden eller kontakt os for at høre nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Grusbunken

Vi har mange års erfaring med ​salg af grus, sten, sand og muldjord. Vi har altid fokus på at, vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Mesterbuen 13, 3230 Græsted

​CVR: 10120969

Hvad leder du efter?

Kontakt os her

Kontortid:  08.00 - 16.00​.

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du sende en besked her: info.bjarnehansenogson@gmail.com